Снимка Пресс-служба Президента России Говорителят на Путин направи изявление, което най-вероятно ще получи има

...
Снимка Пресс-служба Президента России Говорителят на Путин направи изявление, което най-вероятно ще получи има
Коментари Харесай

Гласът на Путин: Русия не представлява заплаха за нито една страна по света

Снимка Пресс-служба Президента России 

Говорителят на Путин направи изказване, което най-вероятно ще получи има необятен отзив по целия свят. Движението на съветски войскови елементи до границата с Украйна не съставлява опасност за нито една страна и Москва размества войските си в страната, както сметне за добре. Това заяви Кремъл, представен от " Ройтерс ".

Преди дни НАТО изрази паника от небивалото скупчване на съветски военни елементи до границата с Източна Украйна. Русия предизвести, че сериозна ескалация на спора в Донбас може да " унищожи " Украйна. 

Запитан за разбъркването на съветски военни елементи в Ростовска област, представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че " Русия не съставлява опасност за нито една страна по света...не съставлява опасност и за Украйна ".

По думите му " съветската войска се придвижва на съветска територия, където и както сметне за добре, с цел да подсигурява сигурността си ". " Това не би трябвало да буди ни най-малка паника ", сподели още Песков, написа a.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР